CINE SUNTEM

Societatea comerciala TIMIS REZIDENTIAL SRL din judetul Timis, numar registru comertului J35/1292/2016, CUI 36004550.

Folosirea sau plasarea unei comenzi pe site-ul www.rezervaled.ro reprezinta acordul dumneavoastra cu termenii si conditiile de mai jos:

1. DEFINITII SI TERMENI

In acest document, urmatorii termeni vor insemna:

  • Cumparator: persoana fizica / persoana juridica sau orice entitate juridica care emite o Comanda direct in magazin online sau prin telefon.
  • Vanzator: societatea comerciala TIMIS REZIDENTIAL SRL, avand sediul social in Str. Bogdanestilor nr.181, Timisoara, judetul Timis, numar registru comertului J35/1292/2016, CUI 36004550.
  • Comanda: un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Cumparatorul transmite Vanzatorului, prin intermediul Site-ului intentia sa de a achizitiona Bunuri si Servicii de pe Site.
  • Contract: comanda confirmata de catre Vanzator prin emiterea facturii fiscale. Incheierea contractului are loc in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii sau emiterea confirmarii de primire a acestei comenzi.

Termenii si conditiile generale de vanzare se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri si servicii de catre Vanzator, prin intermediul magazinului virtual www.rezervaled.ro catre Cumparator.

Vanzatorul are dreptul de a face modificari ale acestor informatii fara o notificare in prealabil.

Pozele au caracter informativ si pot contine anumite accesorii sau produse care nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre acestea si produse. Pozele si descrierea produselor au caracter informativ si nu creeaza obligatii contractuale. De asemenea informatiile referitoare la stoc nu garanteaza 100% prezenta pe stoc a produselor in cantitatea dorita. Livrarea comenzilor se va face in limita stocurilor disponibile. Pentru mai multe detalii ne puteti contacta pe mail sau telefonic, informatiile de contact fiind prezente la rubrica de contact de pe site.

Toate informatiile referitoare la produse inclusiv imagini prezente pe site vor fi considerate proprietatea SC TIMIS REZIDENTIAL SRL si pot fi folosite in alta parte numai cu acordul societatii.

Pentru imbunatatirea calitatii serviciilor oferite de Vanzator orice apel telefonic facut catre acesta poate fi inregistrat. Informatiile de orice natura furnizate de catre Cumparator Vanzatorului vor ramane in proprietatea Vanzatorului. Ele pot fi utilizate numai pentru executarea contractului si pot fi facute cunoscute numai cu consimtamantul scris al Vanzatorului si dupa obtinerea unui angajament de confidentiabilitate din partea celui care le primeste.

Nici o declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de Cumparator cu privire la comanda fara consimtamantul prealabil scris al Vanzatorului.Datele clientilor nu pot fi folosite, si nici furnizate altor parti.

Pentru executarea Comenzii, Vanzatorul va transmite datele cu caracter personal culese de la Client catre firma de curierat care va livra produsele precum si catre unitatile bancare prin care vor fi procesate platile on-line daca e cazul. Vanzatorul isi rezerva dreptul de refuza colaborarea cu clientii ce manifesta comportament si limbaj neadecvat (agresiv, licentios etc.) sau au in istoricul comenzilor livrari refuzate.

In cazul in care Cumparatorul descopera ca Produsele livrate sau Serviciile furnizate nu sunt conforme specificatiilor tehnice, atunci Vanzatorul va aduce la conformitate Produsele si Serviciile in termen maxim de 10 zile, fara a imputa Cumparatorului eventuale costuri legate de aceste operatiuni. De asemenea, Vanzatorul va respecta prevederile O.U.G. 34/2014. Vanzatorul are dreptul ca atunci cand considera ca actiunile Cumparatorului au fost cu rea intentie sa solicite daune interese catre Cumparator, in conditiile legislatiei.In cazul in care apare o defectiune de sistem sau orice alta defectiune  in urma careia produsele din magazinul online apar la un pret derizoriu si ajung sa fie comandate inainte de repararea situatiei, ne rezervam dreptul de a nu onora acele comenzi, clientul fiind contactat in cel mai scurt timp si ii va fi clarificata situatia.

Garantia produselor pentru care se acorda garantie se solutioneaza prin trimiterea acestora la sediul nostru la adresa de pe factura, prin repararea, inlocuirea produsului defect sau rambursarea contralavorii acestuia (stornarea facturii de vanzare), alegerea apartinand clientului in urma contactului telefonic efectuat de catre reprezentatii de vanzari catre client.

Garantia produselor nu se refera la produsele incadrate in categoria consumabile, acopera doar viciile de fabricatie si nu acopera manipulari/instalari/utilizari incorecte si nici deteriorarile mecanice survenite pe perioada transportului acestora catre client de posta/curier (in acest caz indreptati reclamatia la primirea marfii catre serviciul de transport ales de dvs care a produs paguba).

Conditiile de garantie sunt in conformitate cu prevederile legale in vigoare(Legea 449/2003). La solicitarea garantiei este necesar consimtamantul nostru cum ca produsul face obiectul garantiei si poate fi trimis, iar apoi prezentarea produsului defect se va face in ambalajul original, impreuna cu accesoriile primite, fotocopie dupa factura fiscala, o fisa de montaj completata de catre o firma/persoana autorizata in cazul produselor a caror instalare, montare sau punere in functiune nu poate fi realizata de catre persoane necalificate si necesita personal autorizat, spre exemplu : Modulele cu led care necesita pasta pentru transfer termic si lipituri cu cositor, modulele electronice care necesita cunostiinte electrice si electronice. Atentie si la informatiile si documentele solicitate pe fisa de service daca este cazul.

POLITICA DE RETUR

Returnarea unui produs se poate face în 14 de zile calendaristice de la momentul livrării/ridicării. Taxa de transport pentru retur va fi suportata de catre client.

Cumparatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un produs, în termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decât cele de livrare. Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui produs sau renunțare la un Serviciu expiră în termen de 14 zile de la ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a ultimului produs – în cazul în care Cumparatorul comandă printr-o singură comandă produse multiple care vor fi livrate separat.

în termen de cel mult 14 zile de la data la care ne-aţi comunicat decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul Contract. Vă vom rambursa sumele utilizând aceeaşi metodă de plată pe care aţi utilizat-o dumneavoastră pentru tranzacţia iniţială, excepție făcând situațiile în care ați solicitat plată ramburs. În cazul plății ramburs vă vom returna sumele exclusiv prin ordin de plată în contul bancar indicat de dvs.

Contravaloarea produsului/produselor va fi returnata către dvs. in maximum 10 zile de la primirea produsului și verificarea stării acestuia. Produsele purtate, pătate sau cu semne de deteriorare vor fi refuzate de la retur.

Veţi trimite înapoi sau livra bunurile prin curier rapid, fără întârzieri nejustificate şi, în orice caz, în termen de cel mult 14 zile de la data la care ne-aţi comunicat retragerea din prezentul Contract. Termenul este respectat dacă trimiteţi înapoi bunurile înainte de expirarea perioadei de 14 zile. Dacă nu trimiteţi produsele înapoi prin intermediul unui curier trimis de către noi, veţi suporta costurile directe.

La retur, produsul trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat, nepurtat, nelovit, fara pete sau rupturi și în cutia în care au fost livrate.

Produsele marcate in formularul de retur trebuie predate integral curierului, exact cum au fost bifate in site la solicitarea returului. Daca in coletul de retur se afla produse diferite fata de cele din formularul completat, dupa verificarea pachetului de catre curier, preluarea va fi refuzata.

Returnări de produse defecte

În cazul în care consideraţi că produsul nu este conform cu Contractul în momentul livrării, trebuie să ne contactaţi imediat telefonic sau prin intermediul poștei electronice ca să vă oferim instrucţiuni.

Odată ce primim produsul returnat, îl vom analiza integral şi vă vom informa cu privire la dreptul de a vi se înlocui produsul sau de a vi se rambursa contravaloarea (dacă acesta există) printr-un e-mail, într-o perioadă rezonabilă de timp. Rambursarea sau înlocuirea va avea loc cât mai curând cu putinţă şi, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care v-am confirmat printr-un e-mail că aveţi dreptul la o rambursare sau înlocuire pentru produsul neconform.

În cazul în care produsele prezintă orice defect, vă vom rambursa contravaloarea integrală a acestora, precum şi costurile de livrare suportate de dumneavoastră pentru primirea produselor respective. Vă vom rambursa întotdeauna toate sumele folosind aceeaşi metodă utilizată de dumneavoastră pentru a efectua plata.

Această prevedere nu vă afectează drepturile legale prevăzute de reglementările în vigoare.

POLITICA DE RETURNARE

Returnarea unui produs se poate face în 14 de zile calendaristice de la momentul livrării/ridicării. Taxa de transport pentru retur va fi suportata de catre client.

Cumparatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un produs, în termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decât cele de livrare. Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui produs sau renunțare la un Serviciu expiră în termen de 14 zile de la ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a ultimului produs – în cazul în care Cumparatorul comandă printr-o singură comandă produse multiple care vor fi livrate separat.

în termen de cel mult 14 zile de la data la care ne-aţi comunicat decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul Contract. Vă vom rambursa sumele utilizând aceeaşi metodă de plată pe care aţi utilizat-o dumneavoastră pentru tranzacţia iniţială, excepție făcând situațiile în care ați solicitat plată ramburs. În cazul plății ramburs vă vom returna sumele exclusiv prin ordin de plată în contul bancar indicat de dvs.

Contravaloarea produsului/produselor va fi returnata către dvs. in maximum 10 zile de la primirea produsului și verificarea stării acestuia. Produsele purtate, pătate sau cu semne de deteriorare vor fi refuzate de la retur.

Veţi trimite înapoi sau livra bunurile prin curier rapid, fără întârzieri nejustificate şi, în orice caz, în termen de cel mult 14 zile de la data la care ne-aţi comunicat retragerea din prezentul Contract. Termenul este respectat dacă trimiteţi înapoi bunurile înainte de expirarea perioadei de 14 zile. Dacă nu trimiteţi produsele înapoi prin intermediul unui curier trimis de către noi, veţi suporta costurile directe.

La retur, produsul trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat, nepurtat, nelovit, fara pete sau rupturi și în cutia în care au fost livrate.

Produsele marcate in formularul de retur trebuie predate integral curierului, exact cum au fost bifate in site la solicitarea returului. Daca in coletul de retur se afla produse diferite fata de cele din formularul completat, dupa verificarea pachetului de catre curier, preluarea va fi refuzata.

Returnări de produse defecte

În cazul în care consideraţi că produsul nu este conform cu Contractul în momentul livrării, trebuie să ne contactaţi imediat telefonic sau prin intermediul poștei electronice ca să vă oferim instrucţiuni.

Odată ce primim produsul returnat, îl vom analiza integral şi vă vom informa cu privire la dreptul de a vi se înlocui produsul sau de a vi se rambursa contravaloarea (dacă acesta există) printr-un e-mail, într-o perioadă rezonabilă de timp. Rambursarea sau înlocuirea va avea loc cât mai curând cu putinţă şi, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care v-am confirmat printr-un e-mail că aveţi dreptul la o rambursare sau înlocuire pentru produsul neconform.

În cazul în care produsele prezintă orice defect, vă vom rambursa contravaloarea integrală a acestora, precum şi costurile de livrare suportate de dumneavoastră pentru primirea produselor respective. Vă vom rambursa întotdeauna toate sumele folosind aceeaşi metodă utilizată de dumneavoastră pentru a efectua plata.

Această prevedere nu vă afectează drepturile legale prevăzute de reglementările în vigoare.

Produsele returnate se pot trimite inapoi numai dupa instiintarea scrisa si consimtamantul nostru.

Toate produsele care permit sunt testate inainte de livrare. Nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, produsele utilizate in conditii neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, utilizarea produselor in conditii de umiditate, praf, noxe sau sub actiunea substantelor chimice etc.), setari si instalari incorecte, surse defecte, prize fara impamantare, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor, interventia mecanica sau plastica asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitelor componente in timpul functionarii echipamentelor.

2. RETUR

Returul produsului se poate face in 14 zile, iar banii se returneaza in timp de10 zile lucratoare dupa ce se incheie constatarea.

In cazul unui retur, va rugam returnati produsul la adresa: str Bogdanestilor nr 181, bl B, ap 12, Timisoara, Timis. SC Timis Rezidential SRL 0744651612 . Multumim

 

Ai întrebări ?

Îți răspundem la toate întrebările !

De Luni până Vineri între orele 9:00 și 18:00 


CONTACTEAZĂ-NE

TRIMITE-NE UN MESAJ


Te rog dovedește că ești om selectând mașina.

DETALII DE CONTACT

0772201632

office@rezervaled.ro

Orar:

Luni- Vineri: 9.00-18.00

Ai vreo întrebare? Cum am putea să te ajutăm?

Completează formularul, scrie-ne un email sau sună-ne!