REZERVA LED (rezervaled.ro) va ofera in acest moment urmatoarele metode de transport :

Livrare prin curier rapid

Livrarea produselor se face la adresa corecta comunicata de Dumneavoastra pe Comanda lansata pe site si este asigurata contractual cu societatile de curierat rapid „FAN Courier”, “Sameday”, “Cargus”, “DPD”. Curierul se va alege in functie de perioada zilei in care e facuta comanda tocmai pentru a ajunge cat mai rapid la dumneavoastra.

     Costul transportului* este astfel :

         pentru valori mai mici de 1000 lei – 19 lei

         pentru valori peste 1000 lei – Gratuit

TERMENUL DE LIVRARE este de 1-2 zile lucratoare din momentul in care coletul este ridicat de la sediul nostru .

* Aceste tarife se aplica pentru comenzile care se afla in aria de acoperire a firmelor de curierat. Pentru localitatile care nu se afla in aria de acoperire se pot percepe taxe pentru kilometri suplimentari. 

Atentie! Serviciul de transport este oferit de rezervaled.ro, proprietate a TIMCON GLOBAL SRL ca o facilitate, in sensul ca avem tarife preferentiale sau ajutam clientul in asigurarea transportului. Serviciul de transport nu este prestat de firma noastra, nu este taxat mai mult decat partial din costul real al acestuia, noi avand castiguri doar din adaosul comercial aplicat marfurilor, nu din transportul acestora. Prin urmare nu ne asumam responsabilitatea pentru eventualele pagube datorate serviciului de transport, acestea fiind imputabile exclusiv firmei de curierat deoarece ei asigura transportul si au castig de pe urma prestarii acestui serviciu.

Ai întrebări ?

Îți răspundem la toate întrebările !

De Luni până Vineri între orele 9:00 și 18:00